Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

kuvagalleria

Se Oma Juttu

Minulle suurin inspiraation lähde on idea. 

Oma taidesuuntani sen sijaan voisi olla leikillisesti "tutkivaa humorismia". Tuloksena onkin pääni sisällä muhineita humoristisia ideoita kankaalle poikkitieteellisesti visualisoituina.

Olen vaeltanut taiteen kanssa käsikynkkää koko ikäni, siksi en ole osannut nähdä itseäni varsinaisesti taiteilijana, vaikka se on ollut minussa ja elämässäni aina läsnä. Itseni näkeminen taiteilijana veikin minulta melkein liian kauan. Käytännön syistä työskentelin useita vuosia työelämässä ja taide ammatillisessa muodossa jäi pakostakin taka-alalle. Taiteen tekeminen hautautui naftaliiniin, nukkui vuosia Ruususen unta, koska aikaa sille ei ollut. Suuren perheen arki, työ ja muut juoksevat asiat eivät juuri jättäneet paukkuja muihin asioihin.

Sen Oman Jutun löytyminen lähtee vahvasta itseluottamuksesta ja uskosta omaan ilmaisuun. Jos ei itse usko omiin kykyihinsä ja tuotoksiinsa, niin kuka niihin uskoo? Sinnikäs työskenteleminen, mieli ja aistit avoimina luo pohjaa sille, että Se Oma Juttu pikku hiljaa löytyy.  Minulta se vei vuosikymmeniä. Moni muu löytää sen kuin itsestään ja kehittyy oman ilmaisunsa mestariksi paljon lyhyemmässä ajassa. Mutta kaikki vie aikansa eikä omaa kehittymistään voi kiirehtiä.